empty
home   /   nieuws

Waardevorming in de kunst

waardevorming.jpg Voorzitter van stichting Kunsthuis Dronten gaf lezing voor belangstellenden en  leden van de kunstvereniging Dronten.
 
Op de elke eerste zaterdag van de maand is er bij kunstvereniging Galerie Dronten een interessant onderwerp aan de orde.  Op 7 september jl. hield Jan Saal een waardevolle en leerzame lezing over het proces van waardevorming in de kunst.
Geld lijkt ondergeschikt bij waardevorming, veel  andere invloeden zijn belangrijker om kunst aan te bieden en te exposeren.  Er zal zeker nog lang over worden nagepraat binnen onze vereniging. Genoeg onderwerpen in elk geval om ons als kunstvereniging te profileren, blijf ons volgen!
Nieuwsgiering naar de eerste zaterdag van oktober. Noteer alvast in je agenda.  Fons Uytdehaag, lid van onze vereniging neemt ons mee in het ontwerpen en maken van zijn spraakmakende glasobjecten.
Leerzaam en gezellig, wij zorgen voor een hapje en drankje. Welkom allemaal op zaterdag 5 oktober a.s. om 15.00 uur aan de Redepassage in winkelcentrum Suydersee.
 

Terug naar overzicht